Aqua Blå 2009

juli 28, 2022 12:07:38 Janne Åberg
02 MAJ 2010 10:38
Turistbolaget Visit Trollhättan Vänersborg, arrangerar en tillställning som kallas Aqua Blå. Detta går av stapel på Sanden i Vänersborg där Vänersborgs Segelsällskap har sin klubblokal. Där medverkade Vänersborgs Idrottshistoriska Sällskap med en monter

Detta var första året Vänersborgs Idrottshistoriska Förening deltog i evenemanget. När arrangemanget öppnade strömmade folk till för att beskåda vad utställarn hade att visa.

Att beskåda vad idrott hade för förutsättningar förr, är alltid intressant och där med beundran för våra stora idrottsmän och kvinnor, vilka prestationer dom gjorde med små medel.

På våra skärmar hade vi sätt upp bilder på gamla idrottare, som vi inte kunde nannen på. Här var det flera av besökarne som bidrog med värdefulla uppgifter, där många hål tärtades och våra samlingar på detta viset kompleteras.
Besökare5

det mesta frågades det om har ni bilder på NN, det är min farfar, morfar han varmed i den och den och den klubben mellan dom och dom åren. Många intressanta historier berättades, som ledde till skratt.

Föreningen var nöjd med att vara med på detta evenemang och som det ser ut nu, blir det troligen en fortsättning kommande år

  Tidigare  WI-tidningar